VILINSKO SPOROČILO v maju št.4

Drage prijateljice in dragi prijatelji!

Danes vam želimo pripovedovati o NAVEZANOSTI NA NAVADE! Koliko izmed vas se boji, da bi koga prizadeli? Koga izgubili? Kaj zaupustili in spremenili? VSI STRAHOVI SO POSLEDICA NAVADE IN NAVEZANOSTI!

Vse, na kar ste navajeni, vam prinaša občutek varnosti in udobja. Ne govorimo o udobju, kjer vam je ekstra super lepo, temveč o takem udobju, ko je ravno tako prijetno in primerno, da vas dana situacija ne potiska ven, v novo! Če ste predolgo časa v tem udobju, nastopi naveličanost in želja po spremembah. Saj takšni ste, bitja spreminjanja in družabnega druženja.

Najlažji način kako iz navade in navezanosti je ta, da se začnete družiti z drugimi ljudmi in se družiti z drugačnimi okoliščinami. Stare navade preobrazite v nove tako, da vse počnete enako kot prej, le spremenite družbo, s katero počnete dano navado ali pa spremenite okoliščino navade, na primer čas, kdaj navado izvajate, ali pa kraj.

. . .

Zavedajte se, da vsa bolečina v vašem življenju, in ni važno na katero področje se nanaša, izhaja iz vaše zastalosti v starih navadah. To oblikuje veliko, veliko navezanosti. Tako močno ste energetsko navezani na svojo družino, svoje partnerje, dom, službo, hobije… da vas omejujejo, namesto, da bi vas osrečevali!

Začnite se zavedati, da ti energetski okovi na vas delujejo tako, kot če bi imeli okoli sebe navezano debelo kovinsko verigo. Vi pa ste tako čista in lahka bitja, tako čutne duše! To vas izjemno rani. Če želite izstopiti iz teh bolečin, se najprej ZAVEJTE, da ste pripeti na vse, kar vam VELIKO pomeni. Ustvarja se energetska vez, ki vas sedaj drži v oklepu. Če želite to vez sprostiti, morate najprej sprostiti svoje telo.

Pojdite ven v naravo, naj se vaše telo dobro pregreje na sončni svetlobi, naj se telo prepoti in utrudi. Vaše misli so premočne! In ker so tako GLASNE, ne morete ČUTITI svojega BISTVA! In zato ne morete ustvarjati okoliščin, ki jih želite! Zato, pojdite ven in pregibajte svoje telo do utrujenosti. To počnite večkrat na teden in spoznajte, kako se potem počutite. Vam v glavi »poka« od misli in bolečine? Če je tako, si pripravite toplo kopel v katero dajte pest morske soli in majhno žličko sode bikarbone. Namočite se v vodi za 20 minut in nato se zavijte v toplo odejo in pojdite spat. To lahko počnete vsak večer, saj vam bo ta vaja očistila energetsko polje, vas povezala s seboj v miru.

Šele po nekem času boste po fizičnem gibanju čutili, da se napetost v glavi umirja in da postaja vaše telo bolj živo in pretočno. Šele tedaj stopite v spreminjanje navad. Vse kar že počnete, počnite še naprej, a tokrat rahlo posodobite določen element vaše navade (spremenite kraj izvajanja, čas izvajanja, družbo…).

Bodite strpni do sebe! Opažamo toliko nestrpnosti! Vse se začne v tem, da ne hodite v NARAVO! Če bi pogosteje bili del narave, vas nizke energije ne bi toliko dosegle! Višajte svoje vibracije tako, da ste del narave!

Vse, kar vam je lepega namenjeno, vas čaka. Nikamor ne bo odšlo. Je tu in čaka, da sprostite svoje omejujoče navade in prepoznate bogastvo, ki vas obdaja! In zaupajte si!

Z ljubeznijo in zaupanjem v vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *